۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اطلاعیه صادر کرد؛

تردیدها درباره بازمانده عصر دایناسورها در خراسان

  • کد خبر: ۲۶۷۹۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
  • ۱
تردیدها درباره بازمانده عصر دایناسورها در خراسان
پس از انتشار خبری با عنوان «بازمانده عصر دایناسورها در خراسان»، انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران ضمن تردید نسبت به صحت این خبر، اطلاعیه‌ای صادر کرد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز؛ دکتر فرید جواهرزاده دراین‌باره گفت: باتوجه‌به بررسی به عمل آمده از سوی متخصصان وکارشناسان مربوط و بررسی تصاویر منتشرشده در رسانه‌های مختلف درباره خبر مشاهده گونه آبزی خرچنگ نعل اسبی، به نظر می‌رسد موجود یاد شده نوعی میگو به نام میگوی بچه وزغی (tadpoles shrimp) با نام علمی Triops است که کپسول تخمش صد‌ها سال قادر به ماندن در خاک خشک است و با تشکیل آبگیر‌های فصلی باز می‌شود. نزدیک‌ترین گونه به گونه‌های موجود امروزی صدوهشتاد میلیون سال پیش می‌زیسته است.

وی ادامه داد: خرچنگ نعل اسبی متعلق به رده‌ای جداگانه است و ۴ گونه دارد که فقط در اقیانوس‌های مناطق گرمسیری یافت می‌شوند و در ایران گزارش نشده است.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران خاطرنشان کرد: اکنون خرچنگ نعل اسبى تنها در سواحل آمریکا و ژاپن وجود دارد و گونه‌اى اقیانوسى و دریایی است و در آب‌هاى ایران وجود ندارد، چه برسد به نواحی داخلى و کویرى ایران!

جواهرزاده افزود: از خون این نوع خرچنگ داروى مننژیت و ماده اولیه برخى ترکیبات آنتى‌بیوتیک تهیه می‌شود و در آمریکا به صورت پرورشی هم وجود دارد و به شدت تحت حفاظت است. این گونه شب‌ها فعال است و در طول روز در اعماق دریا و زیر ماسه‌ها به‌سرمی‌برد و تنها در فصل تولید مثل و در هنگام مَد به ساحل می‌آید و با جزر به دریا برمی‌گردد. همچنین این گونه از قدیمی‌ترین گروه بند پایان به حساب می‌آید.

گفتنی است، دیروز خبری در رسانه‌ها به نقل از رئیس اداره محیط زیست رشتخوار مبنی بر مشاهده گونه آبزی بازمانده از عصر دایناسور در روستای سعدآباد این شهرستان منتشر شد که واکنش انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران را در پی داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
0
1
فرید جواهرزاده حتی لیسانس ندارد چرا عناوین جعلی برای افراد بی سواد درست می کنید.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->